Invitație la Sesiunea de consultare pe tema dezvoltării unui fond de investiții

Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest (ADR N-V) în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Regional Nord-Vest 2021-2027 vă invită să participați joi, 8 februarie 2024, ora 10:00, la o sesiune de consultare pe tema dezvoltării unui fond de investiții de tip venture capital pentru startup-urile din Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest, cu o contribuție propusă din FEDR și Bugetul de stat de 23.529.411,80 EURO.

ADR N-V se află în etapele finale de pregătire a documentației de selecție a unui administrator de fond și invită la consultări profesioniști din ecosistemul regional de startup-uri pentru a discuta pe marginea următoarelor subiecte:

  • Procedura de selecție a administratorului de fond;
  • Durata de viață a fondului de investiții;
  • Interval relevant pentru comisionul de administrare a fondului de investiții;
  • Valoare maximă fond (inclusiv cu contribuție privată);
  • Elemente de negociere în procesul de selecție și atribuire;
  • Indicatori din cadrul Programului Regional Nord-Vest 2021-2027;

Pentru a participa la întâlnire, vă rugăm să ne transmiteți un email prin care confirmați prezența dumneavoastră, în care menționați numele și instituția pe care o reprezentați, la adresa de email specializare.inteligenta@nord-vest.ro. Vă rugăm să ne confirmați intenția de a participa la întâlnirea de consultare până la data de 6 februarie 2024. Confirmarea de participare și linkul de acces vă vor fi furnizate ulterior înscrierii la întâlnire.

Articolul anterior
Autoritatea de Management pentru Programul Regional Nord-Vest 2021-2027 (REGIO Nord-Vest), publică CORRIGENDUM-uri aferente Ghidurilor Solicitantului publicate până la această dată
Articolul următor
A fost semnat proiectul „Înființare și Amenajare Parc Botanic “Grădina Urbană Transilvania, Cod SMIS 300352”
Meniu
Sari la conținut