Municipiul Carei a semnat încă 2 contracte în valoare de 3.4 milioane de euro în cadrul Programului Regional Nord-Vest 2021-2027

Cetățenii vor avea parte de o localitate modernizată, datorită celor două noi contracte semnate între ADR Nord-Vest și Primăria Municipiului Carei. Un centru recreativ și un centru multifuncțional vor deveni noi zone de relaxare și vor permite celor 21.000 de careieni să se dezvolte armonios, atât mental, cât și fizic. Centrul recreativ se întinde pe o suprafață de aproape 1.800 de metri pătrați și oferă servicii de terapie și activități sportive. Cei mai aventuroși au parte de bazine de înot și terenuri de sport care le vor oferi toate opțiunile în materie de petrecere a timpului liber. Biblioteca din oraș va fi convertită într-o nouă clădire de 900 de metri pătrați cu scopul de a funcționa ca un centru multifuncțional care va conține spații de cultură și de educație, dar și un mediu de comunicare și socializare.

Toate aceste servicii cultural-educaționale sunt gândite ca parte a unui plan pe termen lung de a crește îmbunătăți calitatea vieții cetățenilor și prin servicii complementare de petrecere a timpului liber și de educare prin cultură și socializare într-un spațiu modern și sigur. Iar în jurul celor două centre recreative și multifuncționale vor fi aproape 4.000 de metri pătrați de spații verzi, de terenuri de sport cu gazon sau arbori care vor răcori chiar și cele mai acerbe spirite ale competiției. Tinerii vor avea și mai multe motive de a rămâne în localitate datorită acestor investiții din fonduri europene. Iar pentru toți cetățenii, comunitatea va deveni mai liniștită, prin cele aproape 80 de camere de supraveghere amplasate în zonele centrale și cele mărginașe, și care vor determina o creștere cu 40% a siguranței publice.

„Creare Centru Multifunctional Carei– Cod SMIS 324493” este un proiect  finanțat prin Prioritatea 7 – O regiune atractivă din cadrul Programului Regional Nord-Vest 2021-2027, și corespunde obiectivului de politica 5 – O Europă mai aproape de cetățeni. Valoarea totală a proiectului este de 2.4 milioane de euro.

„Creare Centru Recreativ Carei – Cod SMIS 324472” este un proiect  finanțat prin Prioritatea 7 – O regiune atractivă din cadrul Programului Regional Nord-Vest 2021-2027, și corespunde obiectivului de politica 5 – O Europă mai aproape de cetățeni. Valoarea totală a proiectului este de 1 milion de euro.”

Articolul anterior
CORRIGENDUM pentru Ghidurile Solicitantului 371.A, 481.A, 714.A
Articolul următor
Primele 3 contracte semnate cu IMM-urile din turism și sănătate
Meniu
Sari la conținut